501 toernooi maandag 15 mei 2023

Met 5 mooie poules gingen we van start deze maandag, 15 mei, in sportcafé de Vrijboom. 6 dames deden mee deze avond en maar liefst 4 wisten de winnaars ronde te bereiken. Desiree Geel en Lincy Gloudemans wisten zelfs door te dringen tot de kwartfinale. Desiree had ook nog een 115 finish en de 107 van Lincy mocht er natuurlijk ook zijn! Hoogste finish van de avond was een mooie 150 finish van Tim Pennings.

De finale van de verliezers ronde was met 4-1 voor Mari van den Berg die Dominic Jansen wist te verslaan. In de finale van de winnaars ronde. De finale van de winnaars ronde begint standaard van hoog niveau te worden. Je moet tegenwoordig boven de 90 gemiddeld gooien om te kunnen winnen! Levy Frauenfelder deed dat deze avond en wint met 5-2 van Mark Tabak.

Het “Mistery” balletje was 111 deze is GEGOOID!!!!! Mari van den Berg is de gelukkige die € 250,00 deze avond mee naar huis mag nemen. Niet getreurd allemaal volgende week maandag 22 mei staat de “Mistery” pot weer op zijn maximum van € 250,00.

Dus:

Volgende week maandag weer een 501 toernooi in sportcafé de Vrijboom. Café open om 19:00 uur. En we beginnen om 20:00 uur. Poules aansluitend winnaars – verliezers ronde. Maximaal 32 deelnemers Vol=Vol. Voorinschrijven kan door een app-je te sturen naar 06-51283944